Om Os

Om Rideklubben

 

Vestfyns Rideklub er en af kommunens ældste rideklubber, og har eksisteret i over 50 år, hvor både børn og voksne har fået undervisning.

 

Rideklubben råder over en 20×40 ridehal, 20×60 udendørsbane, og spring til en fuld springbane.

Vi ligger i den smukke natur lige udenfor Strib, og har gode tur muligheder til både skov og strand lige om hjørnet, som bliver brugt flittigt i undervisningen.

Undervisning

 

Undervisningen opbygges med fokus på den enkelte elevs behov og niveau. Der er derfor plads til alle, om man har store ambitioner for sin ridning eller bare godt kan lide samværet med hesten.

 

Undervisningen varierer og kan byde både på ponygames, spring og rideture i terrænet.

 

Undervisningsholdene opdeles ud fra niveau. Vi udbyder bl.a. trækhold, hvor undervisningen foregår i et roligt tempo og med fokus på at have det sjovt og blive tryg ved hesten. Derudover har vi både letøvede og øvede hold, samt hold for voksne. Fælles for disse hold er et fokus på god grundridning og at have det sjovt med hesten.

Om Os

I Vestfyns Rideklub underviser Emilie og Marcus hjælper, begge er selv aktive ryttere. Her kan du læse om dem…

Emilie er træner og underviser i Vestfyns Rideklub. Hun underviser i både dressur og spring. Emilie er uddannet træner 1. fra DRF. Emilie har hele livet brugt tid på heste – som rytter og som hverv. Emilie har tidligere arbejdet hos Blicher-Horses, Hofman-Bang Dressage og senest Neergaard Horses, og har derfor bred erfaring med at arbejde med heste, fra de helt unge til de ældre og uddannet inden for både spring og dressur. Emilie uddanner og træner også sine egne heste. I stalden møder du derfor heste på mange forskellige niveauer, fra den unge til den, der går middelsvært. Emilies undervisning tager udgangspunkt i den enkelte rytter, hvor timerne tilpasses rytterens niveau og erfaring. Der er hos Emilie plads til alle, så er du interesseret i at ride og lære mere om heste, er Vestfyns Rideklub og Emilies undervisning lige noget for dig.

Marcus er hjælper i Vestfyns Rideklub og Emilies højre hånd. Når Emilie er forhindret, er det Marcus, der efter Emilies anvisninger klarer undervisningen. I 2015 startede Marcus som 10 årig med at ride, og han har siden brugt det meste af sin fritid på heste – både på ryggen for at dygtiggøre sig som rytter og på sidelinjen som hestenes bedste ven. Marcus er altid klar med en hjælpende hånd i stalden. Marcus er også altid klar til at give en hånd på banen, og han tager gerne en løbetur sammen med hest og rytter, hvis det er det, der skal til for at rytter tør prøve at galopere.