Om Os

Om Rideklubben

 

Vestfyns rideklub er en af kommunens ældste rideklubber og har eksisteret i over 50 år med undervisning af børn og voksne.

 

Rideklubben rummer en 20×40 ridehal, 20×60 udendørsbane, springmaterialer, gode tur muligheder til både skov og strand, som bliver brugt flittigt i undervisningen.

Undervisning

 

Undervisning bliver bygget på alders relaterede træning, og bliver udarbejdet for den enkelte elevs behov.

 

Undervisningen variere meget, både med ponygames, springning og rideture i terrænet.

Om Os

I Vestfyns Rideklub underviser Emilie og Marcus hjælper, begge er selv aktive rytter. Her kan du læse om dem…

Emilie er træner og underviser i Vestfyns Rideklub. Hun underviser i både dressur og spring. Emilie er uddannet træner 1. fra DRF. Emilie har hele livet brugt tid på heste – som rytter og som hverv. Emilie har tidligere arbejdet hos Blicher-Horses, Hofman-Bang Dressage og senest Neergaard Horses, og har derfor bred erfaring med at arbejde med heste, fra de helt unge til de ældre og uddannet inden for både spring og dressur. Emilie uddanner og træner også sine egne heste. I stalden møder du derfor heste på mange forskellige niveauer, fra den unge til den, der går middelsvært. Emilies undervisning tager udgangspunkt i den enkelte rytter, hvor timerne tilpasses rytterens niveau og erfaring. Der er hos Emilie plads til alle, så er du interesseret i at ride og lære mere om heste, er Vestfyns Rideklub og Emilies undervisning lige noget for dig.

Marcus er hjælper i Vestfyns Rideklub og Emilies højre hånd. Når Emilie er forhindret, er det Marcus, der efter Emilies anvisninger klarer undervisningen. I 2015 startede Marcus som 10 årig med at ride, og han har siden brugt det meste af sin fritid på heste – både på ryggen for at dygtiggøre sig som rytter og på sidelinjen som hestenes bedste ven. Marcus er altid klar med en hjælpende hånd i stalden. Marcus er også altid klar til at give en hånd på banen, og han tager gerne en løbetur sammen med hest og rytter, hvis det er det, der skal til for at rytter tør prøve at galopere.