Elevheste

Hector

Hector er rideskolens store elevhest. Men lad endelig ikke synes bedrage, han er blid og sød som dagen er lang. Hector er 22 år. Bruges til de voksene rytter.

Vicki

Vicki kan nogen gange godt virke lidt dovn, men hun er bare en hygge hest, sød og god hest til alle. Vicki er rideskolens ældste hest med hendes 25 år, men derfor har hun stadig lidt krudt i måsen. Hun kan bruges til både nybegynder og øvet.

Mikkel

Mikkel er rideskolens ballademager, han elsker sjov og spas, og det er ham vi kan lave sjove ting på. En god robust hest på xx år. han kan bruges til begynder (ikke nervøs) og øvet.

Trölla

Trölla er vores islænder med fart over feltet. Hun er en rigtig god hest, men hun skal have en bestemt rytter som ved hvad man laver. Trölla er xx år. Hun bruges til øvede rytter.

Sidi

Sidi kan i stalden og på folden virke meget stille og rolig, men i virkligheden skal der ske noget, en sød og frisk pony. Sidi er xx år og bruges til begynder og øvet.

Desere

Desere er rideskolens mindste pony men næsten også den ældste. Selv om hun er lille og “gammel” er der gang i hende. Desere er xx år. Og bruges til begynder og øvet.

Garfield

Garfield er en dejlig og rolig pony, og har i først knyttet bånd så har du en kammerat for livet. Garfield er 20 år og bruges til nybegynder og øvet.